«Ο άντρας μου έμεινε μισός» ξεσπά η σύζυγος του 77χρονου που ακρωτηριάστηκε από λεωφορείο

«Ο άντρας μου έμεινε μισός» ξεσπά η σύζυγος του 77χρονου που ακρωτηριάστηκε από λεωφορείο

«Φταίει ο οδηγός που δεν έβαλε χειρόφρενο. Είναι τρομερός ο τραυματισμός» λέει η σύζυγός του

«Ο άντρας μου έμεινε μισός» ξεσπά η σύζυγος του 77χρονου που ακρωτηριάστηκε από λεωφορείο
«Ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, είναι τόσες ημέρες σε καταστολή. Χθες προσπάθησαν οι γιατροί να τον ξυπνήσουν αλλά επειδή ήθελαν να του κάνουν αλλαγή και είχε φρικτούς πόνους τον νάρκωσαν ξανά. Έχει ακρωτηριαστεί πάνω από τη μέση του μηρού το αριστερό πόδι. Ακόμη δεν ξέρω ακριβώς πώς έγινε το ατύχημα. Μου είπαν ότι ο σύζυγός μου ήταν στο πεζοδρόμιο» λέει στο protothema.gr  η σύζυγος του 77χρονου που παρέσυρε το λεωφορείο του ΟΑΣΑ την περασμένη Τρίτη στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού στον Πειραιά.

Το «τρελό» λεωφορείο παρέσυρε όσα αυτοκίνητα συνάντησε στην πορεία του επί τουλάχιστον δύο τετράγωνα αλλά και τον άτυχο 77χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και στη συνέχεια, ο οδηγός του λεωφορείου 915, όπου διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σταμάτησε και κατέβηκε να δει πώς θα περάσει.

Κλείσιμο






Δείτε βίντεο: Μόνο στο protothema.gr: Το ξέσπασμα της συζύγου του 77χρονου  που ακρωτηριάστηκε από λεωφορείο




Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το τροχαίο:



Δηλώσεις πολιτών

Όπως ανέφεραν κάποιοι από τους επιβάτες, εκείνη τη στιγμή το λεωφορείο άρχισε να κατηφορίζει ακυβέρνητο χτύπησε συνολικά 12 αυτοκίνητα και σταμάτησε όταν παρέσυρε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν τον δρόμο και το ακινητοποίησαν.

«Από το σημείο που έγινε εμείς μένουμε πεντακόσια μέτρα μακριά. Είχε πάνω του κινητό και ταυτότητα. Με ειδοποίησαν από το ΚΑΤ. Το συμβάν έγινε δώδεκα παρά τέταρτο και εγώ ενημερώθηκα στις τρεις και τέταρτο» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Μαρία που βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό του συζύγου της.

«Αυτή την στιγμή φοβόμαστε μήπως πάθει κάποια μόλυνση. Είναι τρομερός ο τραυματισμός. Μπορεί να είναι 77 ετών και να είχε τα προβλήματα της ηλικίας αλλά ήταν καλοστεκούμενος. Έβγαινε και έκανε καθημερινά όλες τις δουλειές. Εκείνη την ημέρα πήγαινε να ψωνίσει κάποια πράγματα για το σπίτι όπως έκανε σε καθημερινή βάση» σημειώνει χαρακτηριστικά.












Δείτε βίντεο:
Απίστευτο τροχαίο στον Πειραιά: Ακυβέρνητο λεωφορείο ακρωτηρίασε ηλικιωμένο


Λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ έκανε λόγο για ακατάλληλα οχήματα οχήματα και στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και σχετικές καταγγελίες.

«Είδα κάποιες ανακοινώσεις που είχαν βγει από τα συνδικάτα τους ότι είναι χαλασμένα τα λεωφορεία αλλά τι με νοιάζει εμένα; Aς τα φτιάξουν, εμένα ο άντρας μου έμεινε μισός και δεν ξέρω και αν θα συνέλθει γιατί φοβούνται οι γιατροί το μετατραυματικό σοκ. Φταίει ο οδηγός που δεν έβαλε χειρόφρενο. Δεν είδα τόσες ημέρες όμως να αναφέρει κανένας τίποτα για τον σύζυγό μου. Έχουμε βάλει δικηγόρο και σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά» καταλήγει η σύζυγος του 77χρονου.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης