Απίστευτο τροχαίο στον Πειραιά: Ακυβέρνητο λεωφορείο ακρωτηρίασε ηλικιωμένο

Απίστευτο τροχαίο στον Πειραιά: Ακυβέρνητο λεωφορείο ακρωτηρίασε ηλικιωμένο

Για τουλάχιστον δύο τετράγωνα το λεωφορείο παρέσυρε τα πάντα - Ένας ηλικιωμένος έχασε το πόδι του και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ - 12 αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές

Απίστευτο τροχαίο στον Πειραιά: Ακυβέρνητο λεωφορείο ακρωτηρίασε ηλικιωμένο
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στη μία το μεσημέρι στην Αγία Σοφία του Πειραιά. 

Λεωφορείο του ΟΑΣΑ ακυβέρνητο παρέσυρε όσα αυτοκίνητα συνάντησε στην πορεία του επί τουλάχιστον δύο τετράγωνα, ενώ ένας ηλικιωμένος άντρας τραυματίστηκε σοβαρά από το «τρελό» λεωφορείο που παρέσυρε ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του. Ο ηλικιωμένος έχει χάσει το ένα πόδι του και αυτή την ώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού.
 
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, οδηγός του λεωφορείου 915, όπου διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σταμάτησε και κατέβηκε να δει πώς θα περάσει. Σύμφωνα με τους επιβάτες, εκείνη τη στιγμή το λεωφορείο άρχισε να κατηφορίζει ακυβέρνητο και επί δύο τετράγωνα παρέσυρε ό,τι συναντούσε μπροστά του από δέντρα, σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και τον άτυχο 77χρονο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ.
 
Το λεωφορείο σταμάτησε όταν παρέσυρε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν τον δρόμο και το ακινητοποίησαν. Συνολικά, το τρελό λεωφορείο προκάλεσε υλικές ζημιές σε 12 αυτοκίνητα τα οποία παρέσυρε σαν να είναι συγκρουόμενα.
 
Άνδρες της τροχαίας Πειραιά, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος για να διερευνήσουν τα αίτια του απίστευτου τροχαίου από τοοποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας ηλικιωμένος 77 ετών.














Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το τροχαίο:



Δηλώσεις πολιτών

φωτογραφία από facebook Xara Giannopoulou:
















Δείτε βίντεο:
Απίστευτο τροχαίο στον Πειραιά: Ακυβέρνητο λεωφορείο ακρωτηρίασε ηλικιωμένο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης