Το ανέκδοτο του Γλέζου για τους.... Έλληνες εραστές
Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του είπε σε σπουδαστές αστυνομικούς ένα ανέκδοτο σχετικά με «τι είναι παράδεισος και τι κόλαση».
Διάλεξη σε σπουδαστές αστυνομικούς, με θέμα «Η προσφορά του ελληνικού λαού και των συμμετεχόντων στα Σώματα Ασφαλείας στον αγώνα εναντίον του ναζισμού» έδωσε ο Μανώλης Γλέζος την Παρασκευή.
Και για να «σπάσει τον πάγο» δεν δίστασε να πει και ένα ανέκδοτο.
Έτσι, το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του είπε στους σπουδαστές ένα ανέκδοτο σχετικά με «τι είναι παράδεισος και τι κόλαση».
«Παράδεισος είναι η χώρα εκείνη που υπάρχουν Άγγλοι αστυνομικοί, Γάλλοι μάγειρες, Γερμανοί μηχανικοί, Σουηδοί οργανωτές και Έλληνες εραστές» και συνέχισε «Ποια είναι η κόλαση; Είναι η χώρα εκείνη που υπάρχουν Άγγλοι μάγειρες, Γάλλοι μηχανικοί, Γερμανοί αστυνομικοί, Σουηδοί εραστές και Έλληνες οργανωτές».
Κλείσιμο
Όπως ήταν επόμενο, οι σπουδαστές ξέσπασαν σε γέλια.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες