Με μια φωτογραφία στο Facebook και τη συνοδευτική λεζάντα «Από τον Alpha με αγάπη» αντέδρασαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha μετά την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.
Οι εργαζόμενοι, που ζούσαν με την αγωνία του «μαύρου», καθώς ο Alpha δεν βρισκόταν μεταξύ των τεσσάρων υπερθεματιστών, πλέον χαμογελούν, με το κανάλι τους να παραμένει στον τηλεοπτικό «αέρα».
«Επιτέλους ξαστεριά» σχολίασε στον λογαριασμό της στο Twitter η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα.
Κλείσιμο
«Αυτό είναι μια γιορτή σήμερα για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αυτό είναι η γιορτή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Όλοι εδώ το ζούμε, το ξέρουμε, το αισθανόμαστε. Χαίρομαι που αυτή η χώρα έχει ένα δικαστικό σώμα με τέτοιες αξίες και αισθανόμαστε και λίγο ήρεμοι ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορούμε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας και τη ζωή μας» σχολίασε από την πλευρά της η Αννίτα Πάνια η οποία υποδέχθηκε σε ζωντανή μετάδοση την είδηση για την απόφαση του ΣτΕ.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.