Αναζητώνται οι βιολογικοί γονείς της 6χρονης στον Τύρναβο

Αναζητώνται οι βιολογικοί γονείς της 6χρονης στον Τύρναβο

Η αστυνομία ερευνά παράλληλα, πώς βρέθηκε να ζει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων σε οικισμό στον Τύρναβο Λάρισας - Δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση ή αρπαγή

Αναζητώνται οι βιολογικοί γονείς της 6χρονης στον Τύρναβο
Τα στοιχεία ταυτότητας των βιολογικών γονέων του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε να ζει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων σε οικισμό στον Τύρναβο Λάρισας αναζητά η αστυνομία. Ήδη, έχουν συλληφθεί το ζευγάρι των τσιγγάνων με τους οποίους βρέθηκε να ζει το κοριτσάκι, ενώ παρά τα όσα αρχικά έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, τελικά, σε νεώτερη ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι βιολογικοί γονείς του παιδιού, παραμένουν άγνωστοι.

Εκτός από την ταυτότητά τους, όμως, η Ασφάλεια Λάρισας προσπαθεί να διακριβώσει πώς και υπό ποιές συνθήκες το παιδί βρέθηκε να μένει στον καταυλισμό. 

Κλείσιμο
Για το συγκεκριμένο παιδί δεν έχει δηλωθεί ούτε εξαφάνιση, ούτε αρπαγή. Το κοριτσάκι έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Στο σπίτι όπου έμενε το κοριτσάκι συνελήφθησαν οι εμφανισθέντες ως γονείς του, ένας 42χρονος και μια 41χρονη, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπή.

Παράλληλα, κατηγορούνται και για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς φιλοξενούσαν έναν 34χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης των ανακριτών Λάρισας για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς, ο 34χρονος έκλεψε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 37χρονου και προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή. Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 29 γραμμαρίων, δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, ένας φορητός υπολογιστής, ένα ρολόι και δύο κινητά που εκτιμάται ότι είναι προϊόντα κλοπών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης