Φωτογραφίες: Οι πρώτοι πρόσφυγες από τον Πειραιά στο «Φρούριο» των Τρικάλων

Φωτογραφίες: Οι πρώτοι πρόσφυγες από τον Πειραιά στο «Φρούριο» των Τρικάλων

Έγιναν δεκτοί από εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, δημοτικούς συμβούλους και τους εθελοντές οι οποίοι και τους τακτοποίησαν στον εσωτερικό χώρο του «Φρουρίου»

Φωτογραφίες: Οι πρώτοι πρόσφυγες από τον Πειραιά στο «Φρούριο» των Τρικάλων
Στα Τρίκαλα μεταφέρθηκαν την Πέμπτη 22 πρόσφυγες, πολλές οικογένειες με πολλά μικρά παιδιά, που αναχώρησαν το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά.

Οι πρόσφυγες έφτασαν το απόγευμα στον χώρο που παραχώρησε και διαμόρφωσε ο δήμος Τρικκαίων στο αναψυκτήριο του «Φρουρίου», ενώ μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να φτάσουν άλλοι 70. 

Οι πρόσφυγες έγιναν δεκτοί από εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, δημοτικούς συμβούλους και τους εθελοντές οι οποίοι και τους τακτοποίησαν στον εσωτερικό χώρο του «Φρουρίου», όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες από την Eurokinissi.

Το πόσες μέρες θα μείνουν στα Τρίκαλα είναι άγνωστο, αν και η διαβεβαίωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι ότι θα παραμείνουν εκεί το πολύ μια εβδομάδα και μετά θα μεταφερθούν, μόλις τελειώσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στο στρατόπεδο που βρίσκεται μεταξύ Κουτσόχερου και Μάνδρας στο νομό Λάρισας.

Φωτογραφίες από την Eurokinissi

Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης