Με εισβολή αστυνομικών έληξε η κατάληψη των αναρχικών στα γραφεία των ΑΝΕΛ

Με εισβολή αστυνομικών έληξε η κατάληψη των αναρχικών στα γραφεία των ΑΝΕΛ

Λίγο μετά τις 20.30 αστυνομκοί μπήκαν στο κτίριο και σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν σε τουλάχιστον 19 προσαγωγές

Με εισβολή αστυνομικών έληξε η κατάληψη των αναρχικών στα γραφεία των ΑΝΕΛ
Με εισβολή αστυνομικών έληξε η κατάληψη στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λεωφόρο Συγγρού από μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας περίπου 30 αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝΕΛ, ανέβηκαν στην ταράτσα και ανάρτησαν δύο πανό, στα οποία αναγραφόταν «Καμιά διαπραγμάτευση με το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο» και «Αντίσταση στα νέα μέτρα, όλοι στους δρόμους».

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ λίγο μετά τις 20.30 αστυνομκοί μπήκαν στο κτίριο και σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν σε τουλάχιστον 19 προσαγωγές.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου μήνα, μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν κατάληψη στα γραφεία των ΑΝΕΛ, ωστόσο, οι άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για το σχέδιο και έστησαν έγκαιρα μπλόκο πριν ολοκληρώσουν το σχέδιο τους. Οι προσαχθέντες κρατούσαν τότε δύο μεγάλα πανό με συνθήματα υποστήριξης στην απεργό πείνας Εύη Στατήρη, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».  





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης