Με φόντο τις προβλέψεις της ΕΜΥ για ένα δύσκολο και σκληρό χειμώνα πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν φόβους για επανάληψη δραματικών καταστάσεων που βίωσαν ένα χρόνο πριν όταν τα έντονα καιρικά φαινόμενα κατέστρεψαν σπίτια και επιχειρήσεις με ανθρώπους να βλέπουν τις περιουσίες τους να πνίγονται στα νερά των πλημμυρών που έπληξαν κυρίως τη δυτική Αθήνα.
Ο Βαγγέλης Παύλου είναι ένας νέος άντρας ιδιοκτήτης ενός από τα πλέον γνωστά καφέ του Περιστερίου που βίωσε με σκληρό τρόπο την καταστροφή λόγω των πλημμυρών και σήμερα μέσα από το protothema.gr ξεσπά καταγγέλλοντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για αδιαφορία με εκείνον αλλά και πολλούς να μην έχουν ακόμη ένα χρόνο μετά αποζημιωθεί για όλα όσα έπαθαν και τους βύθισαν στην απόλυτη οικονομική καταστροφή αφού δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους με τις υποχρεώσεις τους βέβαια να συνεχίζουν να υφίστανται όπως λέει.
Κλείσιμο
"Εύχομαι να ξυπνήσουν επιτέλους αυτοί που πρέπει για να μπορέσουμε και εμείς να πάμε τη ζωή μας παρακάτω. Ακούω πως και φέτος θα είναι ένας δύσκολος και σκληρός χειμώνας με ακραία ενδεχομένως φαινόμενα ανάλογα με τις περσινές πλημμύρες που κατέστρεψαν περιουσίες ανθρώπων και τους βύθισαν στη δυστυχία. Είμαστε ακόμη χωρίς νερό. Χωρίς ενίσχυση από την περιφέρεια όπως είχαν πει και το συμβούλιο του Δήμου χθες ένα ολόκληρο χρόνο μετά αποφάσισε ότι ήταν ανώτερα βία τα γεγονότα και δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τίποτα. γιατί δεν ευθύνονται. Εμείς ένα χρόνο τώρα παλεύουμε να μην μπούμε φυλακή γιατί είμαστε τρία άτομα που έχουμε αυτό το μαγαζί και πληρώνουμε ΟΑΕΕ, εφορία και όλα τα έξοδα σαν να είναι ανοιχτό το μαγαζί.
Σε ένα ιστορικό για τη δυτική Αθήνα μαγαζί από τις καλύτερες σκηνές όπου έχουν τραγουδήσει Κώστας Λειβαδας, Μπάμπαλη, Μαριάνα Πολυχρονίδη, Αρετή Κετιμέ, Κίτρινα Ποδήλατα και τόσοι άλλοι. Πρέπει επιτέλους κάποιος να μας δώσει απαντήσεις και να μας λυτρώσει από αυτό που ζούμε. Και να έχουν όλοι κατά νου πως όλο αυτό μπορεί να χτυπήσει την πόρτα τους. Ούτε εμείς φταίμε για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πέρσι εμάς και μας βάλανε σε μία περιπέτεια μέχρι και σήμερα. Και φοβάμαι ότι και άλλοι άνθρωποι θα δυστυχήσουν σε ενδεχόμενο πλήγμα λόγω κακοκαιρίας που ως φαίνεται σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα πλήξει εκ νέου την Αθήνα", καταλήγει.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.