Στη σύλληψη του μετανάστη ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής μαχαίρωσε και τραυμάτισε έναν υπάλληλο του Αρχαιολογικού Μουσείου προχώρησε η Αστυνομία.
Ο εντοπισμός του μετανάστη κατέστη δυνατός χάρη στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που εξέτασαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση.
Ο άτυχος καθαριστής, ο οποίος εργάζεται για πάνω από δύο δεκαετίες στο Μουσείο, δέχθηκε μια μαχαιριά στο πόδι όταν ζήτησε απο μετανάστες που βρίσκονται στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσίου να απομακρυνθούν, για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά του.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.