Τραγικό τέλος είχαν τελικά οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης του ζευγαριού Γάλλων που αγνοούνταν από την Παρσσκευή στην ορεινή περιοχή των Σφακίων.
Ελάχιστα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής βρήκαν τελικά οι σωστικές αρχές νεκρή τη γυναίκα από το ζευγάρι των Γάλλων, σε μονοπάτι από το Λουτρό μέχρι την Ανώπολη.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο άντρας δεν έχει βρεθεί μαζί με τη γυναίκα.
Οι έρευνες των σωστικών αρχών για τον εντοπισμό και διάσωση των δύο Γάλλων άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας.
Κλείσιμο
Στην επιχείρηση που έχει στηθεί από τις 6:10 το πρωί πέντε διαφορετικά κλιμάκια έψαχναν το ζευγάρι σε πέντε διαφορετικές διαδρομές.
Στην έρευνα συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, του ΤΑΕ και ντόπιοι που γνωρίζουν τα μονοπάτια και τα «μυστικά» της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου το πλωτό σκάφος του δήμου Σφακίων, μετέφερε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας