Φωτογραφίες: Ετσι είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα

Φωτογραφίες: Ετσι είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα

Φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. - Ενδέχεται η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai Accent

Φωτογραφίες: Ετσι είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα
Ξανθιά και εμφανώς αδυνατισμένη είναι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και κατηγορούμενη για τρομοκρατία, Παναγιώτα (Πόλα) Ρούπα, όπως η ίδια απεικονίζεται στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, στις τέσσερις φωτογραφίες η Πόλα Ρούπα εμφανίζεται με κοντά ξανθιά μαλλιά, γαλάζιο t-shirt, μπλε σκούρο παντελόνι, καφέ σανδάλια (τύπου κατασκήνωσης), μπεζ τσάντα ταχυδρόμου, σακίδιο πλάτης, ενώ φαίνεται να κρατά στα χέρια της και ένα παιδικό παιχνίδι.

Επιπλέον, στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα στοιχεία της ταυτότητάς της. Πρόκειται για την Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις τέσσερις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, απεικονίζεται η Πόλα Ρούπα σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των εξωτερικών ατομικών χαρακτηριστικών (βαφή μαλλιών κ.λπ.) και η πέμπτη φωτογραφία, όπως αποτυπώθηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά την αρχική της σύλληψη, την 10-04-2010.

Να σημειωθεί πως ενδέχεται η Παναγιώτα Ρούπα να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai Accent, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς Νικόλαος Μαζιώτης, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το πρόσωπο των φωτογραφιών, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης