Νέο βίντεο με τη σύλληψη Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας

Νέο βίντεο με τη σύλληψη Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας

Τη στιγμή που τρέχει μην ξέροντας πώς να διαφύγει, περνά από μπροστά του ένα μπλε αυτοκίνητο, στο οποίο προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού για να επιβιβαστεί για να διαφύγει

Νέο βίντεο με τη σύλληψη Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας
Την καταδίωξη του κατηγορούμενου για τρομοκρατία Νίκου Μαζιώτη κατέγραψε κάμερα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το νέο βίντεο ήδη εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Αρχικά ο Νίκος Μαζιώτης κοντοστέκεται στη συμβολή των οδών Αδριανού και Αιόλου. Στο βίντεο φαίνεται πως ενώ έχει ήδη γίνει αντιληπτός από την αστυνομία και καταδιώκεται από τους αστυνομικούς, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφύγει.




Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως στο χέρι του κρατάει ένα όπλο, ενώ ο κόσμος που τον αντιλαμβάνεται, τρέχει πανικόβλητος μέσα στα καταστήματα.

Μάλιστα, τη στιγμή που τρέχει μην ξέροντας πώς να διαφύγει, περνά από μπροστά του ένα μπλε αυτοκίνητο, στο οποίο προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού για να επιβιβαστεί για να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει, ενώ αμέσως μετά προσπαθεί να ακινητοποιήσει έναν μοτοσυκλετιστή.

Μετά από λίγες στιγμές, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έγινε γνωστό από το zougla.gr, κάνουν την εμφάνισή τους άνδρες των ομάδων ΔΕΛΤΑ και της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι καταφέρνουν τελικά να τον συλλάβουν στο Μοναστηράκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης