Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ενός και πλέον τόνου ηρωίνης, που εντοπίστηκε έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.
Ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν η πρώην πεθερά του 40χρονου εφοπλιστή και η οικιακή βοηθός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή δεν άντεξε τις συνεχείς ερωτήσεις και κατέρρευσε ενώπιον του ανακριτή.
Τι είπε ο 40χρονος στην απολογία του
Κλείσιμο
«Αν ήθελα να αποθηκεύσω ναρκωτικά θα τα πήγαινα στη Λεωφόρο Θηβών που έχω άδεια γραφεία. Δεν θα τα έβαζα εκεί όπου μένει το παιδί μου» δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 40χρονος εφοπλιστής, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του ενός και πλέον τόνου ηρωίνης που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.
Ο 40χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, φαίνεται να έχει δηλώσει στον ανακριτή ότι η πρώην σύζυγός του έχει 37 ακίνητα και ότι θα μπορούσε, αν ήθελε, να έχει κρύψει ναρκωτικά οπουδήποτε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος αλλά και ο 40χρονος άφησε, επίσης, να εννοηθεί ότι έμπιστο πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι ευθύνεται για όλα.
Σημειώνεται ότι από το προανακριτικό υλικό της ασφάλειας του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής φέρεται να προκύπτουν πολλές προπαρασκευαστικές κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, για την υποδοχή των ναρκωτικών, τη συσκευασία τους και την προώθησή του ως σάκους με μαρμαρόσκονη στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, από τις αρχές Ιουνίου υπάρχουν παραστατικά αγοράς μαρμαρόσκονης, δελτίου αποστολής, αποδείξεις αγοράς ανυψωτικού μηχανήματος, απόδειξη ενοικίασης της αποθήκης στο Κορωπί και αγοράς ενός αυτοκινήτου με το οποίο έγινε μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών από το σπίτι της Φιλοθέης στην αποθήκη στο Κορωπί.
Οι λιμενικοί συγκέντρωσαν, επίσης, παραστατικά από την πολυτελή διαμονή, σε ξενοδοχείο την τελευταία εβδομάδα, του Τούρκου ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.