Στον εισαγγελέα πέντε άτομα για την ηρωίνη στη Φιλοθέη

Στον εισαγγελέα πέντε άτομα για την ηρωίνη στη Φιλοθέη

Πρόκειται για τον 40χρονο εφοπλιστή, τις πρώην σύζυγο και πεθερά του, την οικιακή βοηθό και έναν φίλο της πρώην συζύγου του


Στον εισαγγελέα πέντε άτομα για την ηρωίνη στη Φιλοθέη
Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα ο πρωί, υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας, τα πέντε από τα συνολικά έντεκα άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Φιλοθέη.

Πρόκειται για τον 40χρονο εφοπλιστή, την πρώην σύζυγο και την πεθερά του, την οικιακή βοηθό και έναν φίλο της πρώην συζύγου του.

O συνήγορος των κατηγορουμένων Σάκης Κεχαγιόγλου, εισερχόμενος στα δικαστήρια Πειραιά, είπε ότι οι εντολείς του δηλώνουν την πλήρη αθωότητά τους σε σχέση με την κατηγορία που αντιμετωπίζουν.

Όπως τόνισε, οι συλληφθέντες θεωρούν ότι ενεπλάκησαν άδικα σε μία ιστορία η οποία έλαβε υπερβολικές διαστάσεις, και ότι θα φανεί στις απολογίες η αλήθεια και η ακρίβεια των ισχυρισμών τους. Σε ερώτηση για τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στην οικία τους, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε ότι θα πρέπει να κατηγορηθεί αυτός ο οποίος τις έλαβε και αυτό θα το βρει η ανάκριση.

Πάντως, όπως φαίνεται και από τα παρακάτω βίντεο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου της οικογένειας του εφοπλιστή, η βασική υπερασπιστική γραμμή είναι ότι η οικογένεια αρνείται κάθε ανάμειξη με τα ναρκωτικά.
Κλείσιμο

Υποψιάζονται, ωστόσο, ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην οικία τα έβαλε κάποιος ο οποίος είχε πρόσβαση στο σπίτι, «φωτογραφίζοντας» εργαζόμενους.

Σημειώνεται ότι, για την ποσότητας ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 1.133,420 κιλών και αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ, θα οδηγηθούν αύριο στην εισαγγελία Πειραιά πέντε Τούρκοι υπήκοοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης