Δρόμοι-σκουπιδότοποι από προεκλογικές αφίσες στην Αθήνα

Δρόμοι-σκουπιδότοποι από προεκλογικές αφίσες στην Αθήνα

Οικολόγοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας - Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους γύρω δήμους

Δρόμοι-σκουπιδότοποι από προεκλογικές αφίσες στην Αθήνα
Κάθαρος είναι ο δήμος της Αθήνας αφού οι συνδυασμοί και οι παρατάξεις ανεξαρτήτως κομματικού φορέα που θα συμμετάσχουν στον εκλογικό αγώνα του Μαΐου κράτησαν την πόλη καθαρή από αφίσες, πανό και φυλλάδια.
Οι περιπτώσεις που κάποιο πανό ή αφίσα βρίσκονται σε απαγορευμένο σημείο είναι ελάχιστεςκαι αφορούν περισσότερο μικρές πλατείες και περιοχές της Αθήνας.
Το κέντρο είναι πεντακάθαρο και οι κεντρικοί δρόμοι δεν θυμίζουν πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.
Στην πλατεία Συντάγματος, στους πεζόδρομους της Βουκουρεστίου και της Κοραή όπου βρίσκονται τα περίπτερα των μεγάλων κομμάτων, τα πάντα είναι καθαρά και δίνουν την εικόνα εικόνα μίας πολιτισμένης πόλης. Αυτά όμως αφορούν μόνο τον δήμο της Αθήνας.
Κλείσιμο

Η εικόνα όμως στους υπόλοιπους δήμους είναι εντελώς διαφορετική, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr.

Βύρωνας











Ηλιούπολη











Δάφνη







Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε δρόμους και πλατείες από τρεις δήμους μιλούν από μόνες τους.
Αίσθηση προκαλεί πως έχουν «επιστρατεύσει» μέχρι και δέντρα, θάμνους, σημεία ανακύκλωσης ακόμα και τις δημοτικές τουαλέτες χρησιμοποιώντας τα για την εκλογική τους μάχη.
Ολόκληροι δρόμοι βρίσκονται καλυμμένοι με πανό και αφίσες εμποδίζοντας την ορατότητα τόσο των οδηγών των οχημάτων όσο και των πεζών που περνούν από αυτά τα σημεία.
Δυστυχώς ακόμα και σε πλατείες όπου παίζουν παιδιά, βλέπουμε πεταμένα προεκλογικά φυλλάδια και σχισμένες αφίσες να καλύπτουν το γρασίδι και το πράσινο. Η ειρωνεία είναι ότι πολλοί εξ αυτών των υποψηφίων θα έχουν στην προεκλογική τους ατζέντα υποσχέσεις για μία καθαρή πόλη...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης