Γ. Μώραλης: Ως δήμαρχος θα είμαι καθημερινά κοντά στους πολίτες

Γ. Μώραλης: Ως δήμαρχος θα είμαι καθημερινά κοντά στους πολίτες

«Στόχος μας είναι να βρούμε δουλειές στους άνεργους ανθρώπους. Να δημιουργήσουμε ένα Κέντρο υποστήριξης επιχειρήσεων, να κάνουμε τον Πειραιά ένα παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο»

Γ. Μώραλης: Ως δήμαρχος θα είμαι καθημερινά κοντά στους πολίτες
Τους βασικούς άξονες της υποψηφιότητάς του για τον Πειραιά περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Mega Σαββατοκύριακο» ο Γιάννης Μώραλης.

«Οι πολίτες έχουν ανάγκη από κάτι νέο, χωρίς χρίσματα και κομματικές σημαίες. Εγώ ως δήμαρχος θα είμαι καθημερινά κοντά στον πολίτη», σημείωσε και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να βρούμε δουλειές στους άνεργους ανθρώπους. Να δημιουργήσουμε ένα Κέντρο υποστήριξης επιχειρήσεων, να κάνουμε τον Πειραιά ένα παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο».

Κλείσιμο
Όσον αφορά στη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο συνδυασμό του, ο κ. Μώραλης δήλωσε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «είναι από τους ανθρώπους που όταν ασχολούνται με κάτι το κάνουν με όλη τους τη δύναμη και το κάνουν καλά».

Στηρίζει τον Μώραλη ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ

«Είναι κοντά μας και ο κ. Γιάννης Μώραλης, υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και βεβαίως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Ολοι οι Πειραιώτες αγαπάμε τον Ολυμπιακό». Με αυτά τα λόγια  καλωσόρισε στον Άγιο Δημήτριο του Νέου Φαλήρου τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας για την Κυριακή των
Βαΐων. Σημειώνεται, πως ο κ. Μώραλης έγινε δεκτός από τους πολίτες με θερμές εκδηλώσεις, με τους περισσότερους να σπεύδουν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τον δήμο Πειραιά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης