Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου ξεκινά η χρέωση του ενός ευρώ ανά συνταγή που θα καταβάλλεται στους φαρμακοποιούς, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας. Το ευρώ αυτό θα αφορά στην κάθε συνταγή και όχι στο κάθε φάρμακο και θα εξαιρούνται από το μέτρο οι χρονίως πάσχοντες που οφείλουν να συνταγογραφούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αξίζει να αναφερθεί πως εισιτήριο εισαγωγής στα νοσοκομεία πέντε ευρώ κατά την είσοδο και 20 ευρώ για τα νοσήλεια, κατά την έξοδο από το νοσοκομείο θα πληρώνουν από δω και πέρα οι ασθενείς. Η σχετική εγκύκλιος για το εισιτήριο των 25 ευρώ έχει ήδη δημοσιευτεί ενώ από αυτό το μέτρο εξαιρούνται οι χρονίως πάσχοντες και οι άποροι.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.