Ποσότητα υδροχλωρικού οξέως εντοπίστηκε σε μπουκάλι αναψυκτικού

Ποσότητα υδροχλωρικού οξέως εντοπίστηκε σε μπουκάλι αναψυκτικού

Το μπουκάλι εστάλη μαζί με κείμενο προκήρυξης για σαμποτάζ πολυεθνικών με δηλητηριασμένα αναψυκτικά

Υδροχλωρικό οξύ εντοπίστηκε σε μπουκάλι αναψυκτικού που εστάλη από αγνώστους που υποστηρίζουν ότι ανήκουν στην ομάδα FAI/IRF ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ/ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σε ενημερωτική ιστοσελίδα και σε γραφεία εφημερίδας.

Το μπουκάλι συνόδευε και στις δύο περιπτώσεις USB με κείμενο προκήρυξης στο οποίο οι άγνωστοι αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους μεγάλο αριθμό αναψυκτικών των εταιρειών Coca Cola και Nestea, τα οποία απειλούν ότι έχουν δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έχει αναλάβει και τη σχετική προανάκριση. Αντίστοιχα έχει ενημερωθεί και ο ΕΦΕΤ.

Οι άγνωστοι αναφέρουν στην προκήρυξη ότι «εμείς 4 ημέρες μετά από την αποστολή των φακέλων θα ξεκινήσουμε την επανατοποθέτηση. Η ενέργειά μας αυτή θα διαρκέσει 10 ημέρες ακριβώς. Η επιλογή της περιόδου των εορτών δεν είναι τυχαία. 

Αντίθετα είναι οι μέρες που τα κέρδη αυτών των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται. Οπότε για 10 ημέρες θα τοποθετήσουμε συνολικά 63 πλαστικά μπουκάλια Coca Cola light των 500ml και 42 πλαστικά μπουκάλια NESTEA των 500ml, όλων των γεύσεων. Η ενέργειά μας αυτή θα λάβει χώρα στις μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Η επανατοποθέτηση θα γίνει σε όλων των ειδών τα καταστήματα που πουλάνε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όλα αυτά τα μπουκάλια που θα επανατοποθετηθούν περιέχουν περίπου 100ml διαλύματος υδροχλωρικού οξέος. Επιλέξαμε το υδροχλωρικό οξύ, γιατί σε αυτή την αναλογία διαπιστώσαμε, έπειτα απο πειραματισμούς ότι δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα της COCA COLA και του NESTEA, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθαριστικά όπως η χλωρίνη κτλ». 

Αμέσως μετά επαναλαμβάνουν πως «στόχος μας είναι η πλήρης απόσυρση των συγκεκριμένων προϊόντων από τις εταιρείες για το διάστημα που κρατάει η ενέργεια μας. Καλούμε κάθε άτομο να αποφύγει πλήρως αυτά τα προϊόντα, ώστε να μη προκύψει κίνδυνος για την υγεία του. Στόχος μας είναι το οικονομικό σαμποτάζ και όχι η δηλητηρίαση οποιουδήποτε ανυποψίαστου ατόμου».

Στην προκήρυξη σημειώνουν πως «αρχικά σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε σε μία ενέργεια άμεσης δράσης εναντίον των εργοστασίων στην Ελλάδα όπου συσκευάζονται, φυλάσσονται και διακινούνται προϊόντα αυτών των πολυεθνικών. Όμως, η τοποθέτηση εμπρηστικών ή εκρηκτικών μηχανισμών δεν θα έφερνε το μέγεθος του αποτελέσματος που θα επιθυμούσαμε. Προβληματισμένοι από αυτό, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια πρακτική που δεν έχει ξαναεφαρμοστεί ποτέ στον ελλαδικό χώρο. Η δράση μας είναι πολύμορφη και οικειοποιούμαστε όλα τα μέσα και τις τεχνικές σαμποτάζ στο πλαίσιο του αγώνα μας για την ολική απελευθέρωση. Έτσι, σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε σε ένα πρωτότυπο σαμποτάζ που θα είχε σα πρακτικό αποτέλεσμα ένα εκβιαστικό μποϊκοτάζ προϊόντων από όλους τους καταναλωτές».

Στη συνέχεια προειδοποιούν πως «θα μολύνουμε με υδροχλωρικό οξύ τα προϊόντα αυτών των εταιρειών και θα τα επανατοποθετήσουμε σαν καινούργια στα ράφια των σουπερ-μάρκετ» και συνεχίζουν «έτσι προειδοποιούμε τους καταναλωτές να αποφύγουν πλήρως αυτά τα προϊόντα».

Οι συντάκτες της προκήρυξης γράφουν μετά ότι: «Στόχος μας δεν είναι σε καμία περίπτωση να βλάψουμε κανένα τον οποίο θα καταναλώσει αυτά τα μαζικής παραγωγής προϊόντα, για αυτό αποστέλουμε αυτή τη προκήρυξη πριν προχωρήσουμε στην επανατοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια».

Ακολούθως αναφέρουν ότι έστειλαν από ένα φάκελο στα δύο μέσα ενημέρωσης καθώς έτσι «φέρνουμε προ των ευθυνών τους αυτά τα δύο ΜΜΕ για την άμεση δημοσίευση του βίντεο και ολόκληρης, χωρίς καμία λογοκρισία, της ανάληψης ευθύνης». 

«Σε αντίθετη περίπτωση θα αποτελούν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της δηλητηρίασης και του πιθανού θανάτου, οποιουδήποτε ανυποψίαστου ατόμου που θα πέσει θύμα των οικονομικών τους συμφωνιών για να ικανοποιήσουν τις πολυεθνικές - γίγαντες πελάτες τους (χορηγίες-διαφημίσεις)».

Τονίζουν επίσης πως «το βίντεο δείχνει επακριβώς τη διαδικασία που ακολουθήσαμε για να σαμποτάρουμε τα προϊόντα. Το μπουκάλι με το αναψυκτικό στέλνεται για την πιστότητα των λόγων μας. Είναι πανομοιότυπο με αυτά που θα τοποθετήσουμε στα ράφια των καταστημάτων και περιέχει ακριβώς την ίδια ποσότητα υδροχλωρικού οξέος που θα εισάγουμε και στα υπόλοιπα».

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (6)

ΖΖΖ

Εντολή υποταγής συνειδήσεων κ φόβου στον ελληνικό λαό.Ούε κ αλίμονο εάν έστω κ ένας αθώος ανθρωπος πάθει κατι...ο ελληνικός λαός θας σας παλουκοσει στο σύνταγμα.

πανος

Ρε ΖΩΑ αυτά τα αναψυκτικά τα πίνουν και παιδάκια. ΑΝ έχετε @@ γιατί δεν πάτε στα σπίτια των επιχειρηματιών να τα κάνετε θερινά? Αλλά θέλει @@ κι εσείς είστε κοτούλες

george

ΚΡΙΜΑ....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙΜΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ....?

ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΝΑΙ 1Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ

ΓΙΑΤΙ Η ΤΒ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ? ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟς - ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗς ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ- ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΙΣΗ- ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕς ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

X.

Πάρα πολύ έξυπνο. Τώρα όλοι απλά θα πέρνουν κουτάκια, ή μπουκάλια 1,5 λίτρου....

Η αναρχοδολοφονοι

αρχισαν να δειχνουν τον εαυτο τους τον πραγματικο..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης