Ένας άνδρας 32 ετών έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Βλάσση Ηρακλείου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του ΙΧ το οποίο εξετράπη της πορείας του.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον άτυχο οδηγό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αναφέρει το cretalive. Ωστόσο ήταν πολύ αργά για τον 30χρονο.
Στον τόπο του θανατηφόρου τροχαίου κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.
Τις συνθήκες της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο διερευνά η Τροχαία.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.