Μήνυμα Παπαγεωργόπουλου μέσα από το κελί

Μήνυμα Παπαγεωργόπουλου μέσα από το κελί

Έδωσε στη γυναίκα του μία επιστολή για να τη δακτυλογραφήσει και να τη στείλει σε κανάλια και εφημερίδες – Ο πρώην δήμαρχος μεταφέρθηκε σε άλλο κελί που δεν καπνίζουν

Μήνυμα Παπαγεωργόπουλου μέσα από το κελί
Για δεύτερη ημέρα βρέθηκε η σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Ελένη, στις φυλακές Διαβατών προκειμένου να δει τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και να του δώσει μερικά προσωπικά αντικείμενα.

Κατά την έξοδό της είπε στους δημοσιογράφους: «Δόξα τω Θεώ, ο Βασίλης είναι καλά». Παράλληλα ανέφερε ότι ο σύζυγος της, της έδωσε μία ανακοίνωση, την οποία θα δακτυλογραφήσει και θα τη στείλει στα κανάλια και τις εφημερίδες.

Κλείσιμο
Επιπλέον επιβεβαίωσε πως πλέον ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μεταφέρθηκε σε κελί μη καπνιστών.

Πάντως, τηρώντας την… παράδοση με τα παρατσούκλια, ήδη από το πρώτο εικοσιτετράωρο οι συγκρατούμενοί του, τον αποκαλούν «ατσαλάκωτο» εξαιτίας του παρουσιαστικού του και της ενδυμασίας του κατά την είσοδό του στις φυλακές.

Σημειώνεται ότι οι φυλακές των Διαβατών, όπως και πολλές άλλες στη χώρα, φιλοξενούν περισσότερους κρατούμενους από όσους επιτρέπει η χωρητικότητά τους.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται 600 κρατούμενοι, ενώ είχαν σχεδιαστεί για να φιλοξενούν 250 άτομα.

Μάλιστα κατά καιρούς υπάρχουν διαμαρτυρίες και καταγγελίες πως σε ένα κελί 15 τ.μ. αναγκάζονται να φιλοξενούνται μέχρι και 10 άτομα, χωρίς να γίνεται κανένας διαχωρισμός με βάση τη βαρύτητα της ποινής.

Ανάμεσα στους κρατούμενους των φυλακών Διαβατών είναι και ο βιαστής - δολοφόνος της Ξάνθης, Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος είχε κακοποιήσει και δολοφονήσει την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εν τω μεταξύ, επισκεπτήριο δέχθηκε σήμερα Παρασκευή, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος από την σύζυγο του, μερικούς συγγενείς του και έναν παλιό συναθλητή του στις φυλακές Διαβατών.






Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης