Ξανά σήμερα στην ανακρίτρια ο προπονητής - παιδεραστής του Ρεθύμνου
Νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για κατοχή σκληρού πορνογραφικού υλικού
Eνώπιων των ανακριτικών αρχών στο Ρέθυμνο αναμένεται να βρεθεί ο 47χρονος κατηγορούμενος για παιδεραστία Ν. Σειραγάκης για συμπληρωματική απολογία τόσο για την ίδια ην υπόθεση της παιδεραστίας με θύματα εφήβους όσο και για την νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για κατοχή σκληρού πορνογραφικού υλικού, κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Τα μέτρα της ΕΑΑΣ είναι δρακόντεια και ο 47χρονος αναμένεται να μεταφερθεί κάτω από άκρα μυστικότητα στο Ρέθυμνο από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου όπου μετήχθη την Πέμπτη.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.