Ογδονταεπτάχρονος οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πεζής, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο για παράβαση του ΚΟΚ.
Συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελία για τα περαιτέρω.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.