Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων από όχημα που παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή της Πετρέζας, στα όρια Πικερμίου και Σπάτων.
Τα δύο άτομα που βρίσκονταν στο όχημα εγκλωβίστηκαν, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής από Κορωπί, Γλυκά Νερά και Παλλήνη, καθώς και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας – Πικερμίου. Παράλληλα, στο σημείο βρισκόταν και μηχάνημα έργου.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν δύσκολη, καθώς τα νερά ήταν ιδιαίτερα ορμητικά. Αρχικά, τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν το όχημα και το επανέφεραν στο οδόστρωμα, για να απομακρύνουν τους επιβάτες, που είναι καλά στην υγεία τους.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.