Στη φυλακή ο 39χρονος που κυνηγούσε με τσεκούρι γυναίκα και το ανήλικο παιδί της στην Κρήτη

Στη φυλακή ο 39χρονος που κυνηγούσε με τσεκούρι γυναίκα και το ανήλικο παιδί της στην Κρήτη

Του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών

Στη φυλακή ο 39χρονος που κυνηγούσε με τσεκούρι γυναίκα και το ανήλικο παιδί της στην Κρήτη
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε 39χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος καταδίωκε και απειλούσε με τσεκούρι τη γειτόνισσά του και το ανήλικο παιδί της.

Σε βάρος του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, γεγονός που οδηγεί άμεσα στην φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, ο 39χρονος προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο της γυναίκας στην περιοχή Γούβες, ενώ φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης, λέγοντας ότι σε όραμα που είχε δει έπρεπε να σκοτώσει το παιδί.

Η συμπεριφορά του κατηγορούμενου παρέμεινε προκλητική ακόμη και ενώπιον του δικαστηρίου, καθώς φώναζε «άντε να τελειώνετε να πάω σπίτι να κοιμηθώ», ενώ την προηγούμενη ημέρα, στο πλαίσιο αναβολής της διαδικασίας, επέπληξε τον πρόεδρο του δικαστηρίου επειδή χαμογελούσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης