Στη σύλληψη μιας 58χρονης σε περιοχή του δήμου Σητείας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ευζωίας των ζώων συντροφιάς προχώρησαν αστυνομικοί το μεσημέρι της Πέμπτης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η γυναίκα είχε στο σπίτι της 23 γάτες σε ακατάλληλες για την υγιεινή και τη διαβίωση τους συνθήκες.
Συνέπεια ήταν η «παθητική κακοποίηση τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Σε βάρος της 58χρονης επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.