Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα οδηγήθηκε 59χρονη διευθύντρια νηπιαγωγείου, η οποία συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου, όταν κατά την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, ένα κοριτσάκι 4 ετών διέφυγε της προσοχής των δασκάλων και βρέθηκε εκτός του χώρου του νηπιαγωγείου.
Το παιδί εντοπίστηκε λίγο αργότερα από μια 34χρονη διερχόμενη γυναίκα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Πάφου, σε μικρή απόσταση από το σχολείο. Η γυναίκα το μετέφερε άμεσα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου περίμενε η μητέρα του.
Η 4χρονη είναι καλά στην υγεία της, ενώ σε βάρος της διευθύντριας σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.