Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στον Αποκορώνα, καθώς ένα 2,5 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού μέσου cretapost,οι γονείς κάλεσαν αρχικά το Κέντρο Υγείας Βάμου και έπειτα το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου, διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.
Σύμφωνα με το ίδιο ειδησεογραφικό μέσο, η πρώτη αυτοψία του ιατροδικαστή έκανε λόγο για «ασφυκτικό θάνατο» ωστόσο παραμένουν να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο γονέων του βρέφους με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για οικογένεια Φιλανδών η οποία απολάμβανε, μέχρι και εκείνη τη στιγμή, τις διακοπές της στα Χανιά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας