Άγριο ξύλο έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου με ομάδες ατόμων να έρχονται στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας apohxos.gr, τα επεισόδια που ξέσπασαν στη συμβολή της οδ. Ρεμονδίνι και της 21ης Μαϊου κράτησαν αρκετή ώρα, ενώ όπως έχουν καταγράψει ντόπιοι και τουρίστες με τα κινητά τους τηλέφωνα, τα άτομα πέταξαν ακόμα και καρέκλες που άρπαξαν από καταστήματα εστίασης της περιοχής.
Στο σημείο, βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τη στιγμή που κάτοικοι και τουρίστες έτρεξαν να φύγουν από το σημείο, καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος τραυματισμού.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το ποιοι συμμετείχαν στα επεισόδια, αλλά και ποια ήταν η αιτία.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.