Σεισμός 3,7 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/9) στις 13.31 στην Εύβοια.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 7 χλμ. νοτιοδυτικά του Προκοπίου με εστιακός βάθος 12,3 χλμ.
Σημειώνεται ότι η δόνηση έγινε αισθητή και σε περιοχές της Αττικής.
«Σεισμός προκαταρκτικού μεγέθους 3.7 με επίκεντρο το Προκόπι Ευβοίας (δεν είναι η εστία στα Νέα Στύρα). Ελαφρά αισθητός και στην ανατολική Αττική» έγραψε σε ανάρτησή του ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (8/9), σημειώθηκε ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ και στη νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στα Νέα Στύρα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών