Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα Προεδρικά Διατάγματα με τα οποία καλύφθηκαν οι 14 κενές θέσεις των αντιπροέδρων στον Άρειο Πάγο, το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ελεγκτικό συνέδριο, όπως καλυφθήκαν και οι εννέα κενές θέσεις των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου. Παράλληλα, καλύφθηκε η θέση του Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων.
Είχε προηγηθεί σχετική απόφαση του υπουργικού συμβουλίου δια περιφοράς, μετά από εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.
Ειδικότερα, οι εννέα νέοι αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου είναι οι:
Τέλος, προήχθη στον βαθμό του Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, η Αντεπίτροπος της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Αγγελική Παπαπαναγιώτου-Λέζα
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.