Διαδηλωτές στη Σύρο δεν άφησαν Ισραηλινούς τουρίστες να αποβιβαστούν στο νησί - Αναχώρησε το κρουαζιερόπλοιο που τους μετέφερε
Παρέμβαση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ για το επεισόδιο και επικοινωνία με Γεραπετρίτη - Περίπου 300 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Ερμούπολης - Δείτε φωτογραφίες
Αναχώρησε νωρίτερα από το προβλεπόμενο και χωρίς να αποβιβαστούν οι επιβάτες στο λιμάνι της Σύρου το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris, το οποίο, μετέφερε στην πλειοψηφία τους τουρίστες από το Ισραήλ.
Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι και δεν άφηναν το πλοίο να δέσει και να αποβιβάσει τους τουρίστες.
Στο μεσοδιάστημα και όση ώρα οι διαδηλωτές εμπόδιζαν την αποβίβαση των τουριστών, υπήρξε απευθείας επικοινωνία ανάμεσα στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκίντεον Σάαρ, προκειμένου να επιλυθεί η κατάσταση. Το Ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών παρενέβη έπειτα από διαμαρτυρίες των τουριστών.
Σημειώνεται ότι περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης (22/07) στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο, διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία του κρουαζιερόπλοιου.
Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν πολίτες, μέλη σωματείων και τοπικών οργανώσεων, οι οποίοι κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες και ανάρτησαν πανό που έγραφε: «Σταματήστε τη γενοκτονία», εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή.
Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, με κατεύθυνση την Πλατεία Κανάρη.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.