Συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου, με την κίνηση να είναι αυξημένη στο λιμάνι του Πειραιά νωρίς το πρωί του Σαββάτου.
Όσοι δεν κατάφεραν να φύγουν χθες Παρασκευή, το έκαναν σήμερα, προκειμένου να πάρουν μερικές ανάσες εν μέσω καύσωνα μακριά από το «καμίνι» της Αττικής. Ο περισσότερος κόσμος επιλέγει σχετικά κοντινούς προορισμούς και για λίγες ημέρες τη συγκεκριμένη περίοδο, κυρίως για οικονομικούς λόγους, ενώ - παραδοσιακά - η μεγάλη έξοδος αναμένεται στις αρχές Αυγούστου.
Σήμερα, μόνο από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν 28 δρομολόγια για Βορειοανατολικό Αιγαίο, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Κυκλάδες, ενώ από τις πύλες με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού αναχωρούν 44, από το Λαύριο 8 για Κυκλάδες και από τη Ραφήνα 12 για Κυκλάδες και Μαρμάρι.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.