Το νοσοκομείο ΚΑΤ για την αναγκαία ιατρική του παρακολούθηση, επισκέπτεται συχνά ο Άρης Μουγκοπέτρος ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητα που είχε πριν το ατύχημα με κροτίδα το περασμένο Πάσχα, που του στοίχισε 2,5 δάχτυλα από το δεξί του χέρι.
Κατά την τελευταία του επίσκεψη, την Παρασκευή 4 Ιουλίου, ο μουσικός είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο. Μάλιστα, ο Άρης Μουγκοπέτρος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για την κατάσταση της υγείας του μουσικού.
Παράλληλα, οι δυο τους πόζαραν μαζί για μία αναμνηστική φωτογραφία και στη συνέχεια ο Άρης Μουγκοπέτρος τη μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους