Πολωνός καθηγητής, 43 ετών και πατέρας δύο παιδιών είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας που έγινε χθες το μεσημέρι στην οδό Ειρήνης, στην Αγία Παρασκευή.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν αξιοποιώντας τα κλειδιά που είχε πάνω του, καθώς και κάποιες μαρτυρίες. Η αστυνομία αναζητά πρόσωπα από το περιβάλλον του, προκειμένου να εξεταστούν, αφού εκτιμάται ότι τα κίνητρα είναι προσωπικά και η έρευνα ξεκινά από αυτά, με δεδομένο ότι ο 43χρονος δεν έχει απασχολήσει ποτέ και για οποιοδήποτε λόγο.
Ο δράστης σύμφωνα με τις μαρτυρίες έφυγε πεζός από τον τόπο του εγκλήματος, αφού πυροβόλησε απανωτά το θύμα του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν σε κοντινό σημείο είχε αφήσει μεταφορικό όχημα και διέφυγε μόνος του ή αν τον περίμενε και τον παρέλαβε άλλο άτομο.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.