Στα δικαστήρια η ΟΤΟΕ για τις μισθολογικές απώλειες όλων των τραπεζοϋπαλλήλων
Εκτός από τις μισθολογικές απώλειες η ΟΤΟΕ ζητά την αποκατάσταση των «παγωμένων» επί 12ετία κλιμακίων και του Επιδόματος Πολυετίας
Σε δικαστική διεκδίκηση μισθολογικών απωλειών των τραπεζοϋπάλληλων, προχωρεί η ΟΤΟΕ.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή των Διοικήσεων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων – Μελών της, ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την έναρξη δικαστικής διεκδίκησης με στόχο την πλήρη αποκατάσταση:
• των «παγωμένων» επί 12ετία κλιμακίων και του Επιδόματος Πολυετίας (1,85% ανά έτος), καθώς και
• των μισθολογικών απωλειών, που υπέστησαν όλοι οι εργαζόμενοι στις τράπεζες από τη μη αναγνώριση της δουλειάς τους για την περίοδο 2012-2023, όπως σαφώς ορίζουν οι διατάξεις των Κλαδικών Σ.Σ.Ε.
Η ΟΤΟΕ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, αναλαμβάνει θεσμικά τον ρόλο του συντονιστή αυτής της σημαντικής κλαδικής διεκδίκησης, προκειμένου να επιτευχθεί μια ακόμη μεγάλη νίκη, όχι μόνο για το συνδικαλιστικό κίνημα στις Τράπεζες αλλά και συνολικότερα.
Καταλήγοντας η ανακοίνωση της ΟΤΟΕ αναφέρει ότι το προσεχές διάστημα «θα αναπτυχθεί η απαιτούμενη πολιτική και συνδικαλιστική κινητικότητα».
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.