Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται ο Κηφισός τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι και το Αιγάλεω. Ωστόσο, οι πιο σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα καθόδου, με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τη Λ. Αθηνών.
Οι οδηγοί θα πρέπει να επιστρατεύσουν την υπομονή τους κυρίως στην περιοχή μεταξύ Ρέντη έως την οδό Ρωσινιόλ και από την οδό Τσούντα έως τη Ρωσινιόλ.
Εικόνα της κίνησης, ώρα 09:40
Κίνηση στους δρόμους τώρα live: Δύσκολα σε κέντρο, Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και σε Πανεπιστημίου - Σταδίου αλλά και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στη λεωφόρο Μεσογείων, η κατάσταση δυσκολεύει από το ύψος του Ερυθρού Σταυρού και εκτείνεται τμηματικά έως το Πεντάγωνο.
Κλείσιμο
Σημαντικές καθυστερήσεις αυτή την ώρα αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται πέριξ του λιμανιού του Πειραιά όπου έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα.
Παράλληλα, έντονη κίνηση επικρατεί και σε τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας, ενώ στο κόκκινο βρίσκεται και η Αττική Οδός.
Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό ξεπερνούν τα 30 λεπτά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από Φυλής έως Κηφισίας και από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας. Και στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις αγγίζουν τα 20 λεπτά.
Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο: Άνω των 30΄ Φυλής - Κηφισίας, 20΄-25΄ Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) - Κηφισίας, 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα: 15΄-20΄ Ανθούσα - Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 15΄-20΄ Αγία Παρασκευή - Κηφισίας. https://t.co/DAPkSTO1QA