Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή της σύγκρουσης ΙΧ με συρμό του Προαστιακού το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (19/4) στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός φαίνεται να παραβίασε την κλειστή μπάρα που λειτουργούσε στη διάβαση διερχόμενη με μεγάλη ταχύτητα. Φαίνεται μάλιστα ότι στο απέναντι ρεύμα αντίστοιχα ένα άλλο αυτοκίνητο είχε σταματήσει κανονικά.
Από τις εικόνες πάντως φαίνεται ότι η μπάρα δεν καλύπτει όλο το πλάτος της λωρίδας στην οποία εκινείτο η οδηγός του Ι.Χ. γεγονός που μπορεί να της δημιούργησε σύγχυση.
Σύμφωνα με το tempo24news, η οδηγός που τραυματίστηκε είναι γιατρός του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.
Δείτε το βίντεο:
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν την οδηγό, την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Το ΙΧ που συγκρούστηκε σήμερα το μεσημέρι με την αμαξοστοιχία που εκτελούσε Κάτω Αχαΐα-Πάτρα παραβίασε τη φυλασσόμενη διάβαση (ΑΣΙΔ), αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Hellenic Train.
Κλείσιμο
«Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο 12351 (Κ. Αχαΐα-Πάτρα) συγκρούστηκε με επιβατικό όχημα ΙΧ, το οποίο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση (ΑΣΙΔ) στη περιοχή της Ανθιάς. Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας και το προσωπικό της Hellenic Train είναι καλά στην υγεία τους. Στο σημείο μετέβη αστυνομία και ασθενοφόρο. Η αμαξοστοιχία συνέχισε την πορεία της με καθυστέρηση» σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.