Τούρκος επισκέπτης στη Μυτιλήνη από το Αϊβαλί, βρήκε χθες το μεσημέρι και παρέδωσε στην Αστυνομία πορτοφόλι Ελληνίδας κατοίκου της πόλης. Στο πορτοφόλι περιέχονταν εκτός από αστυνομική ταυτότητα και άλλα έγγραφα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.
Ας σημειωθεί ότι η Μυτιλήνη παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ιδιαίτερα των τελευταίων ημερών, παραμένει προορισμός για πολλούς Τούρκους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.