Με νοροϊό οι 35 μαθητές που κατέληξαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων
Οι μαθητές ήταν στα Χανιά στα πλαίσια εκδρομής
Στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων βρέθηκαν 35 μαθητές τριών διαφορετικών Λυκείων της Αθήνας. Οι μαθητές βρίσκονταν στην Κρήτη στα πλαίσια εκδρομής όταν παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι μαθητές ταλαιπωρούνται από νοροϊό, ο οποίος μεταδίδεται με μεγάλη ευκολία από άνθρωπο σε άνθρωπο.
«Ξεκίνησε ξαφνικά το φαινόμενο με έμετους και όχι διάρροια και λίγα είχαν δέκατα. Το ξενοδοχείο ελέγχτηκε και πήραμε δείγματα», δήλωσε ο διευθυντής δημόσιας υγείας της περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Παπαδάκης.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, το υπουργείο Υγείας και η διεύθυνση δημόσιας υγείας.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.