Όλα ξεκίνησαν στις 6 το πρωί της Τρίτης όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην οδό Αηδόνων και κατέβηκε 10 σκαλοπάτια. Στη συνέχεια έστριψε αριστερά, κατάφερε να περάσει ανάμεσα από ένα παγκάκι και μία κολώνα της ΔΕΗ, ελπίζοντας πως βρήκε διέξοδο.
Ωστόσο, ο οδηγός συνάντησε μπροστά του 40 σκαλοπάτια ακόμα και αποφάσισε να τραβήξει χειρόφρενο. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR: «Ήταν μεθυσμένος, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Αν κατέβαινε και άλλο θα μπορούσε να έχει σκοτώσει κόσμο που περνάει από εδώ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6q3h5smk0zl)
Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και συνελήφθη από τις Αρχές. Στη συνέχεια ένας γερανός ανέλαβε να τραβήξει το όχημα από το σημείο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας