Φωτιά ξέσπασε σε αγροτική περιοχή μεταξύ Θερμής και Πηγής στη Λέσβο σε έκταση με ξηρά χόρτα και ελιές. Ήδη στο σημείο επιχειρούν 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες ενώ ζητήθηκε η συνδρομή και των δύο αεροσκαφών πετζετέλ που σταθμεύουν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Η πυροσβεστική υπηρεσία εκτιμά ότι σύντομα θα μπορέσουν να την περιορίσουν.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς