Ρόδος: Αγνοείται από χθες Βρετανός τουρίστας στο νησί
Χθες το απόγευμα, πήγε για κολύμπι με την ανιψιά του στην παραλία της Θεολόγου και έκτοτε αγνοείται
Βρετανός τουρίστας ο οποίος παραθέριζε στη Ρόδο, αναζητείται από τις τοπικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 48χρονο, οποίος πήγε στη Ρόδο για διακοπές μαζί με άλλα συγγενικά του πρόσωπα πριν από μερικές μέρες.
Χθες το απόγευμα, πήγε για κολύμπι με την ανιψιά του στην παραλία της Θεολόγου.
Η νεαρή ανιψιά του έφυγε νωρίτερα αφήνοντάς τον στην παραλία. Όταν αργότερα διαπίστωσε ότι είχε αργήσει να επιστρέψει, πήγε ξανά στην παραλία, δεν τον βρήκε και ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες (αστυνομία και λιμενικό), καθώς και ιδιοκτήτες σκαφών της περιοχής.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας