Πέλλα: Σε εξέλιξη η φωτιά στο όρος Πάικο - Κοντά σε πεδίο βολής του στρατού
Η φωτιά καίει στις παρυφές του πεδίου βολής Κρανέας Πέλλας, ωστόσο δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ στο όρος Πάικο στην Πέλλα.
Η φωτιά καίει στις παρυφές του πεδίου βολής, στην Κρανιά Πέλλας, ωστόσο δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Στην περιοχή σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχουν σπεύσει 20 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 5 οχήματα και 2 αεροσκάδη.
Στην #πυρκαγιά στην περιοχή Κρανιά του Όρους Πάικου επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 5 οχήματα και 2 Α/Φ. Συνδρομή από μηχανήματα έργου ΓΕΕΘΑ.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.