Σε επιστήμη είχε αναγάγει τις κλοπές κινητών τηλεφώνων ένας 16χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (13/7) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής.
Ο ανήλικος, τουλάχιστον από το τέλη του περασμένου μήνα, μετέβαινε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες, και, αφού πλεύριζε τα τραπέζια στόχους στη συνέχεια εναπόθετε πάνω στα κινητά των θαμώνων φυλλάδια και ζητώντας οικονομική βοήθεια αποσπούσε την προσοχή τους, αφαιρώντας τις συσκευές.
Το protothema.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του
Ο 16χρονος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
Στο πλαίσιο μάλιστα της προανακριτικής έρευνα εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων που έγιναν σε Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Μαρούσι.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.