Πολύνεκρο τροχαίοδυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.
Φωτογραφίες από τη σφορδή σύγκρουση
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 4 νεκροί και τουλάχιστον έξι τραυματίες από τη σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 όταν ένα ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο λεωφορείο. Το ΙΧ ουσιαστικά διαλύθηκε και οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ενώ στο δυστύχημα φέρεται να έχει εμπλακεί και ένα δεύτερο ΙΧ.
#Χωρίς_αισθήσεις ανασύρθηκαν, 2 γυναίκες και 2 άντρες, από ΙΧΕ όχημα, συνέπεια τροχαίου, στο ύψος του 11ου χλμ της Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Το ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη με αποτέλεσμα τέσσερις συνάνθρωπος να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να τραυματισθούν ελαφρά. Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν άμεσα Αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι νεκροί μετά τον απεγκλωβισμό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι επιβάτες του αυτοκινήτου να χάνουν ακαριαία την ζωή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, ήταν από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματική υποχρέωση σε γνωστή βιομηχανία. Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.
Τραγική σύμπτωση ότι το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας εταιρίας από τη βραδινή βάρδια! Δύο επιβάτιδες του λεωφορείου τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν επίσης στο Νοσοκομείο.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή