Πήλιο: Τραγικός θάνατος γυναίκας σε τροχαίο - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μαζί με το σκυλάκι της
Σε ηλικιωμένη γυναίκα από την Αυστρία ανήκει η σορός που εντοπίστηκε εχθές από την πυροσβεστική - Το όχημα παρουσίασε διαρροή καυσίμου από την ανατροπή του και λαμπάδιασε
Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Αυστρία, όταν απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, που άρπαξε φωτιά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο ΝότιοΠήλιο.
Όλα συνέβησαν αργά χθες το βράδυ όταν η γυναίκα από την Αυστρία ,που ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα σε οικισμό του Νοτίου Πηλίου, είχε μεταβεί με το μεγάλο τζιπ που η ίδια οδηγούσε,στον Πλατανιά για να δει καποιους φίλους. Στην επιστροφή προς το σπίτι της όμως, αργά μετά τα μεσανυχτα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό βγήκε από το δρόμο και βρέθηκε μέσα σε χαντάκι.
Όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο είτε παρουσίασε διαρροή καυσίμου είτε λαδιών από την ανατροπή του και ξαφνικά λαμπάδιασε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη οδηγός να εγκλωβισθεί μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οι εκρήξεις που έγιναν ήταν η αφορμή να σπεύσουν πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτοικοι για να σβήσουν τη φωτιά.
Τελικά όταν ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα της γυναίκας, όπως και το αγαπημένο της σκυλί που είχε την ίδια τύχη .
Προανάκριση διενεργούν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους