Αιγάλεω: Μου έκλεινε τον δρόμο και μετά με έβρισε, έτσι ξεκίνησε ο καβγάς, λέει η 43χρονη

Αιγάλεω: Μου έκλεινε τον δρόμο και μετά με έβρισε, έτσι ξεκίνησε ο καβγάς, λέει η 43χρονη

Ο σύζυγός της παραμένει για νοσηλεία στο ΚΑΤ με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

aigalew-arthrou
Τις στιγμές τρόμου που έζησε περιέγραψε η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση τριών ανδρών στον καβγά που έστησαν στη μέση του δρόμου με την ίδια και τον σύζυγό της στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10.00, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Τότε, οι οδηγοί των δύο οχημάτων λογόφεραν και τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την συνομήλικη γυναίκα που καθόταν δίπλα του.

Σχετικά με το πώς ξεκίνησε ο καβγάς η γυναίκα τόνισε μιλώντας στο Mega: «Ο οδηγός πριν από το φανάρι Θηβών με Ιερά Οδό έκανε μαγκιές, έκλεινε τον δρόμο και κάποια στιγμή του είπα από το παράθυρο "τι κάνεις, αν εσύ θέλεις παιχνίδια μείνε αλλού" και μου είπε φάε τα τέτοια μου».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1g8tfr5tevd)
Κλείσιμο

Το αυτοκίνητο συνέχισε να της κλείνει το δρόμο και η γυναίκα εκνευρισμένη κατέβηκε λίγο παρακάτω από το δικό της όχημα για να ζητήσει εξηγήσεις: «Πιο κάτω όταν άλλαξα δρόμο, μπήκε μπροστά και μου έκλεισε τον δρόμο. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο τζάμι και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Μετά του έριξα μία κλωτσιά στο αυτοκίνητο και του είπα κατέβα τώρα θα καλέσω αστυνομία. Βγήκε ο γιος του και του είπα "μάζεψε το πατέρα σου" και πήγα να πάρω την αστυνομία. Τότε μετά από πίσω μου ήρθε μία μπουνιά από τον οδηγό και λιποθύμησα».

«Σηκώθηκα και είδα τον άντρα μου, να τον σκοτώνουν. Αυτά δεν τα έχω δει ούτε σε ταινίες. Όταν σηκώθηκε πήγα να τραβήξω τον πατέρα του που ήταν πάνω στον άντρα μου και εκείνη τη στιγμή μου ήρθε μία μπουνιά ξανά από το παιδί που βγήκε πρώτο από το αυτοκίνητο και εκεί λιποθύμησα. Σηκώνομαι ξανά και βλέπω ένα πόδι να πατάει το πρόσωπο του άντρα μου. Ούτε τους ξέρουμε, ούτε μας ξέρουν. Γιατί τόσο μίσος; Μετά ήθελε να μας πατήσει και τους δύο. Ο άντρας μου σερνόταν για να τον αποφύγει αλλά αυτός έδωσε γκάζι και προσπέρασε πάνω στο σώμα του» πρόσθεσε η γυναίκα.

Δείτε βίντεο με το άγριο ξύλο μεταξύ των επιβαινόντων στα δύο οχήματα:


Σύμφωνα με το Mega, ο σύζυγός της παραμένει για νοσηλεία στο ΚΑΤ με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκόπια: Μετά την πρόεδρο, επιμένει και ο πρωθυπουργός στο «σκέτο Μακεδονία» - Δείτε τη σημερινή ανάρτησή του

Σάλος με το σκίτσο της Κέιτ Μίντλετον στο εξώφυλλο του Tatler - «Είναι απαίσιο» λένε

Βρετανία: Φουντώνουν οι φήμες για πρόωρες εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης