Θύμα bullying 14χρονος στην Πέλλα: Κατήγγειλε ότι του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο

Θύμα bullying 14χρονος στην Πέλλα: Κατήγγειλε ότι του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο

Χειροπέδες σε έναν 15χρονο μαθητή Γυμνασίου που κατηγορείται για σειρά επιθέσεων σε βάρος του 14χρονου συμμαθητή του - Τη «δράση» του 15χρονου μαζί με την παρέα του, έχει καταγγείλει και μια μαθήτρια του ίδιου σχολείου

bullying-school
Θύμα άγριου bullying κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 14χρονος μαθητής γυμνασίου στον Δήμο Σκύδρας, όταν ένας συμμαθητής του έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του μαθητή, ο οποίος πέρασε την πόρτα του αστυνομικού Τμήματος μαζί με τη μητέρα του, όλα έγιναν στις 9 Απριλίου στη στάση που βρίσκεται πλησίον του σχολείου του. Ένας 15χρονος από το ίδιο σχολείο, τον πλησίασε και έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπό του με αποτέλεσμα να του προκαλέσει έγκαυμα.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 15χρονο και στους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ανήλικος καταγγέλλει ότι πέφτει θύμα του 15χρονου, καθώς μία παρέα πέντε παιδιών φαίνεται ότι έχει γίνει ο φόβος για αρκετούς μαθητές του σχολείου.

Κλείσιμο
Ο 14χρονος κατήγγειλε ότι τους τελευταίους μήνες δέχεται άγριο bullying απο την συγκεκριμένη ομάδα ανηλίκων, ενώ «πρωταγωνιστής» είναι ο 15χρονος που του έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ανήλικο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια ενέργεια εις βάρος του και λίγο καιρό νωρίτερα ο 15χρονος του είχε επιτεθεί ξανά.

Ειδικότερα, το παιδί κατήγγειλε ότι ο 15χρονος προσπάθησε πριν λίγο καιρό να τον πνίξει με μία μπλούζα που του πέρασε στον λαιμό, ενώ σώθηκε χάρη στη παρέμβαση τρίτου προσώπου. Ακόμα, κατήγγειλε πως του έχουν σβήσει ξανά τσιγάρα σε σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερη καταγγελία που αφορά την παρέα των ανηλίκων που φαίνεται ότι ασκεί bullying και σε άλλα παιδιά του σχολείου. Πρόκειται για μια μαθήτρια της Γ' γυμνασίου η οποία υπέβαλε μήνυση στην ΕΛ.ΑΣ., μαζί με τους γονείς της, για απειλή και εξύβριση από φίλο του 15χρονου. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ορίστηκε ρητή δικάσιμος στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου θύματος, Αντώνης Ξυλουργίδης, «η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ήμαστε εν αναμονή διερεύνησης του περιστατικου και περιμένουμε και άλλες καταγγελίες καθώς υπάρχουν ενδείξεις για εκτεταμένη δράση των συγκεκριμένων ανηλίκων. Το παιδί φέρει εγκαύματα και η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ», τονίζει.

xilourgidis1
Ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης



Ειδήσεις σήμερα:

Με σκόνη ξύπνησε και σήμερα η Αττική - Πότε υποχωρεί το πορτοκαλί πέπλο, πού θα βρέξει

Ο καβγάς του Άλεκ Μπάλντουιν με τη γυναίκα συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια - Δείτε φωτογραφίες

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα την ώρα του Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης