Θηλυκή συμμορία άδειασε τα ράφια σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη

Θηλυκή συμμορία άδειασε τα ράφια σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη

Οι δράστιδες ηλικίας 21 ως 50 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

astynomia
"Σήκωσαν" πλήθος προϊόντα από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη, αλλά πέρασαν από τα ταμεία χωρίς να τα πληρώσουν, πέντε Ελληνίδες οι οποίες κατάφεραν προσωρινά να διαφύγουν, αλλά την επόμενη ημέρα ταυτοποιήθηκαν χάρη στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες.

Οι δράστιδες ηλικίας 21 ως 50 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Έκλεψε 1.400 ευρώ από καφετέρια

"Γκρέμισε" την γυάλινη είσοδο μιας καφετέριας στον Βόλο ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε στο εσωτερικό και άρπαξε μετρητά ύψους 1.400 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, το βράδυ του Σαββάτου. Όμως, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας και το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Την εστία μιας ηλεκτρικής κουζίνας που είχε κλαπεί πριν από λίγες ημέρες από τον κοινόχρηστο χώρο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών στη Λέρο, είχαν στην κατοχή τους δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Σε βάρος του 22χρονου Αιγύπτιου και του 29χρονου Σύρου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η ηλεκτρική συσκευή επιστράφηκε στο ΚΥΤ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στην αντεπίθεση μετά την ανάρτηση Ακρίτα - «Γιατί τόσα ψέματα;»

42χρονος δολοφόνησε την 28χρονη πρώην του 50 μέτρα από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων που είχε πάει να τον καταγγείλει

Ένταση στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης