Πιστωτική και χρεωστική σε μία κάρτα, για ευελιξία και αμέτρητες επιλογές

Πιστωτική και χρεωστική σε μία κάρτα, για ευελιξία και αμέτρητες επιλογές

Η νέα κάρτα Dual της Εθνικής Τράπεζας ήρθε για να μας προσφέρει απλά και εύκολα, όλα όσα χρειαζόμαστε στις καθημερινές συναλλαγές μας.

dual_kedriki

Sponsored content

Ελευθερία σημαίνει να έχουμε αμέτρητες επιλογές, και την ευελιξία να διαλέγουμε κάθε φορά αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας. Αυτό άλλωστε είναι το μυστικό για να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη διαρκώς μεταβαλλόμενη, νέα εποχή. Η Εθνική Τράπεζα, γνωρίζει καλά ότι οι σύγχρονες απατήσεις απαιτήσεις βάζουν νέα δεδομένα στις οικονομικές συναλλαγές - μικρές ή μεγαλύτερες - και γι΄ αυτό δημιούργησε ένα καινούριο προϊόν που διευρύνει τις δυνατότητές μας, μια νέα κάρτα που δίνει νέο νόημα στην ευελιξία και την ευκολία. Πρόκειται για την κάρτα Dual, την πρώτη στην ελληνική τραπεζική αγορά με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα, σχεδιασμένη για να την χρησιμοποιούμε κάθε φορά, όπως εμείς θέλουμε.
natives_1920x1080-02
Κλείσιμο
Έτσι σε κάθε αγορά, από την πιο μικρή όπως είναι ένας καφές στο χέρι, μέχρι και τη μεγαλύτερη όπως είναι να αποκτήσουμε ένα καινούριο σαλόνι ή να κάνουμε το ταξίδι που πάντα ονειρευόμασταν, η επιλογή είναι στο χέρι μας. Σχεδιασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό, η Dual μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να μην αφήνουμε τίποτα στη τύχη, και να προσπαθούμε πάντα για έναν βιώσιμο και ασφαλή κόσμο.


Μία κάρτα, πολλά προνόμια
Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε την κάρτα Dual, τόσο περισσότερα προνόμια και ανταμοιβές έχουμε. Κατ’ αρχάς, απολαμβάνουμε αυτόματα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, από το οποίο κερδίζουμε πόντους με κάθε συναλλαγή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Όπως και με τα υπόλοιπα προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας, μπορούμε να παρακολουθούμε και να διαχειριζόμαστε την κάρτα μας μέσω του Digital Banking ανά πάσα στιγμή, να πληρώνουμε μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού μας απλά και εύκολα, να πραγματοποιούμε με ασφάλεια τις online αγορές μας, να χτίζουμε το αφορολόγητό μας, να δίνουμε πάγιες εντολές πληρωμών και τέλος, να έχουμε δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.
Dual_Static_With_Card
Η Εθνική Τράπεζα εδώ και χρόνια πρωτοπορεί με προϊόντα, υπηρεσίες και ευέλικτες λύσεις στην καθημερινή διαχείριση των οικονομικών μας, ανοίγοντας νέες προοπτικές και δυνατότητες με επιλογές που όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται. Αναβαθμίζουμε τώρα τον τρόπο που κάνουμε τις συναλλαγές μας και απολαμβάνουμε αγορές, προνόμια, εξοικονόμηση. Όλα είναι στα χέρια μας, με τη νέα κάρτα Dual.

Ανακαλύψτε το νέο προϊόν της Εθνικής Τράπεζας εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης